Изчистен силует с елемент на експеримент е новият тренд за сезона

мин. четене

Всеки от следващите месеци има “р” в името си, а всички знаем знаем какво означава - студени дни.

Но за нас това време се характеризира с нещо много любимо, а именно - сезонния шопинг. Излизаме на лов за нови модни находки с дълъг ръкав, с които да се чувстваме удобно, привлекателно и модерно.

Знаете, че сме фенове на класическия силует, но обичаме и леки закачки. Винаги търсим нещо стилно, но и модерно. Нещо класическо, но и живо. Именно тези неща открихме в новата колекция на Calvin Klein, която  направо ни завъртя главата.

Ризи, тениски и дори зимни якета - следващите два сезона със сигурност ще бъдат под емблемата на Calvin Klein, защото новата им колекция ни дава всичко. Удобни материи, които да не пречат на забързаното ни ежедневие. Изчистен дизайн, който да ни позволява да намерим бързо решение какво да облечем при всеки повод. Модерни елементи, с които все пак да изпъкнем при някое вечерно излизане. Абсолютно всичко, от което съвременният градски човек има нужда.

За една раздвижена, но неангажираща визия например може да съчетаете изчистени дънки с модерен елемент, бяла тениска с лого и риза от плюш, която да добави този "експериментален" елемент, който ще гарантира, че всички ще се обръщат след вас. Едно от интересните неща в новата колекция е, че има идентични модели както за жени, така и за мъже, което ни позволява "да се мачнем". 

Аутфит: дънки, риза, тениска и дънково яке от Calvin Klein / магазини на марката ще откриете в Paradise Center и Serdika Center в София/

С подкрепата на Calvin Klein


Още по темата: