„Мижав интерес“ e летният хит на Deep Zone Project и Панайот Панайотов

мин. четене

Крилатата фраза "мижав интерес", излязла от устата на поп легенда Панайот Панайотов наистина стана крилата, защото само за месец обиколи общественото пространство и едва ли има човек, който да е я е чувал с присмех или почуда.

Естрадните войни обаче родиха нов хит с успешната колаборация на певеца с DeepZone Project, известни с  машината си за летни хитове, съобщи БТА. Така в Бургас предпремиерно ще бъде представено парчето  със същото заглавие по време на Spice Music Festival. То се надсмива над ситуацията от края на юни, когато Панайотов написа в социалните мрежи, че няма да пее с Кичка Бодурова, поради „мижав интерес“.

"Това е музикалната комична версия на скандала с концерта. Решихме да се позабавляваме и да го увековечим с песен", споделя Дидо от Deep Zone, на когото му хрумва идеята.

„Мижав интерес“ ще има официална премиера през септември, но специално за Spice Music Festival Панайот Панайотов ще го изпее на сцената на бургаския фестивал на 7 август на пристанище Бургас.

Още музикални събития през август:

За автора:

Милла Иванова

Казвам се Милла Иванова – дългогодишен журналист със сбъдната мечта.  Силната ми интуиция и усета за хората са силните ми страни и не се колебая да ги използвам, за да премина и през най-залостените врати. А английският, френският и немският са ми първи помощници, когато работя по любимите ми теми – от международните новини. Така станах и партньор на Euronews, Франция, с л...

Виж профила

Още по темата: